Blogindlæg og nyheder

Nyhed

Direktørskifte

Richard Scheffler er pr. 1/1 2023 ny administrerende direktør for Danske Inkasso. Richard er et kendt ansigt i Danske Inkasso, hvor han begyndte sin karriere i 2012.

Læs hele artiklen

Blog

Hvad har vi dog stemt på?? – Europa Parlamentet Del 1

Valgsæsonen er over os, og hvad er mere naturligt her på Grundlovsdag end at reflektere en smule over valget. Her tænker jeg ikke på dagens folketingsvalg, der har haft en massiv mediedækning, men på det netop overståede valg til EU Parlamentet, der set med mine øjne desværre ikke har fået nær den bevågenhed, som det fortjener.

Læs hele artiklen

Blog

Person­data­forord­ningen og inkasso

Den nye persondataforordning (GDPR) trådte i kraft d. 25. maj 2018, og det får naturligvis også betydning for inkassobranchen – ligesom det gør for alle andre brancher. Som inkassovirksomhed modtager vi mange persondata og i visse tilfælde også personfølsomme data.

Læs hele artiklen

Blog

Hvad er et inkassovarsel?

Et inkassovarsel er et meget centralt brev i hele inkassoprocessen. Selv om det lyder meget formelt, så er det i virkeligheden få ting, der skal til, for at man har et gyldigt inkassovarsel.

Læs hele artiklen

Blog

Inkasso i Tyskland

Hvis du har penge til gode hos virksomheder eller personer, der har adresse i Tyskland, så kan det med den forkerte løsning blive et dyrt bekendtskab! Markedet er anderledes, og det er lovgivningen også. Nedenfor vil vi både give dig et overblik over reglerne og et indblik i, hvordan du kan sikre dig mod uventede ekstraregninger.

Læs hele artiklen

Blog

Inkasso – er noget med brede fyre med læderveste?

Vi har samlet op på en masse myter om inkassobrancen, hvad folk tror og ikke tror samt hvad der fup og hvad der er fakta. Du vil blive overrasket.

Læs hele artiklen