Om Danske Inkasso

Danske Inkasso er den største danskejede inkasso­virksomhed i Danmark, og er en del af Intecredo International, der er det navn vi anvender udenfor Danske Inkasso.

Vore kunder er erhvervs­virksomheder af meget forskellige størrelser, typer og geografi. Vi har i dag mere end 3.500 kunder, fra Skagen i nord, og til Gedser i syd.
Vi har enkeltmands­virksomheder, og store internationale koncerner i kunde­porteføljen – vi byder også gerne din virksomhed velkommen.

betaling, inkasso, aftale, dom, skyldner

Enkelt, effektivt og gennemskueligt!

Danske Inkasso har siden stiftelsen leveret enkel, effektive og gennemskuelige ydelser – til en særdeles konkurrencedygtig pris. Det har givet os en masse vind i sejlene, og en markant vækst gennem mange år. Denne vækst har blandt andet betydet at vi i seks år i træk, senest i 2017, har modtaget Børsens Gazellepris.


Skal vi kontakte dig?

    Et internationalt IT-hus

    Ud over vore danske inkassoaktiviteter har vi i koncernen et IT-udviklingsselskab, der sikrer at vore værktøjer altid lever op til vore kunders og egne krav. Endvidere har vi samlet vores tyske inkassoaktiviteter i Intecredo Inkasso GmbH.