BasisInkasso

Det er frustrerende at skulle bruge tid på at få de penge på kontoen, som man allerede har tjent. BasisInkasso gør det attraktivt at forfølge alle ubetalte regninger – uanset størrelse og antal.

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor ofte man oplever ikke at få penge for varer eller ydelser, som man har leveret; men fælles for alle er, at det skaber både frustration og ærgrelse. Det er frustrerende at skulle bruge tid på at få de penge på kontoen, som man allerede har tjent. Det bliver ikke mindre ærgerligt, når man erfarer, at inkasso kan være dyrt og meget uoverskueligt.

betaling, inkasso, aftale, dom, skyldner

Hvad får man for kun 3.195,- pr. år?

 • Abonnementer dækker alle sager, så du skal ikke sortere
 • Der er ingen krav til beløb – alle kan medtages
 • Ingen oprettelses-, afregnings- eller administrationsgebyrer
 • Vi tager ingen provision, når vi løser din sag
 • Du møder ingen omkostninger, hvis vi ikke løser den
 • Ofte kan vi medtage ubetalte regninger, som du tidligere bare har hensat til tab

Skal vi kontakte dig?

  Kort sagt – får vi dine penge hjem koster det ikke dig noget – ud over årsabonnementet.

  Hvordan kan det så lade sig gøre? Det er i virkeligheden meget enkelt. Når vi får den regning som du ikke har fået penge for, må vi lægge nogle inkassoomkostninger ovenpå, som er fastsatte i inkassoloven m.v. Når din kunde så betaler, så beholder vi inkassoomkostningerne, og du får dine penge.

  Kontakt os for at høre mere om dine muligheder med BasisInkasso!


  Nyhed

  Direktørskifte

  Richard Scheffler er pr. 1/1 2023 ny administrerende direktør for Danske Inkasso. Richard er et kendt ansigt i Danske Inkasso, hvor han begyndte sin karriere i 2012.

  Læs hele artiklen

  Blog

  Hvad har vi dog stemt på?? – Europa Parlamentet Del 1

  Valgsæsonen er over os, og hvad er mere naturligt her på Grundlovsdag end at reflektere en smule over valget. Her tænker jeg ikke på dagens folketingsvalg, der har haft en massiv mediedækning, men på det netop overståede valg til EU Parlamentet, der set med mine øjne desværre ikke har fået nær den bevågenhed, som det fortjener.

  Læs hele artiklen

  Blog

  Person­data­forord­ningen og inkasso

  Den nye persondataforordning (GDPR) trådte i kraft d. 25. maj 2018, og det får naturligvis også betydning for inkassobranchen – ligesom det gør for alle andre brancher. Som inkassovirksomhed modtager vi mange persondata og i visse tilfælde også personfølsomme data.

  Læs hele artiklen