Produkter

Overblik
Danske Inkasso tilbyder en række løsninger, der dækker hele inddrivelsesprocessen – fra den første rykker sendes til hele den retslige proces. Vores grundtanke er, at det skal kunne betale sig at eftersætte alle fordringer – uanset antal og beløbsstørrelse.

Vi lægger vægt på, at alle vores løsninger skal være enkle, effektive, gennemskuelige og til en god pris. Som kunde ved du, hvad du får, og hvad det koster! Du vælger også selv, hvilke dele du vil benytte os til, så du hele tiden har styr på omkostningerne. Hos Danske Inkasso tilbyder vi følgende løsninger:

  • BasisInkasso®. Vores meget populære inkassoløsning og grundstenen i vores forretning. For et fast årligt abonnement håndterer vi alle dine inkassosager – uanset antal og fordringens størrelse! Du får din fulde fordring tilbage ubeskåret, og hele den udenretslige del er dækket af BasisInkasso®, så du kender præcis dine omkostninger. BasisInkasso® benyttes i dag af over 2000 danske virksomheder, og du kan læse mere om løsningen her.
  • RykkerService. Vores tilbud til de virksomheder, der ønsker en hurtig og konsekvent rykkerprocedure, men som helst vil prioritere de interne ressourcer til øvrige opgaver. En hurtig og effektiv rykkerprocedure kan være med til at reducere tab på ubetalte fordringer. Du kan læse mere om RykkerService her.
  • EnkeltsagsService. Vores produkt beregnet for den kunde der alene har 1 eller ganske få sager om året. Læs mere her.
  • DokumentService. Vores service til de virksomheder, der gerne vil have papirerne i orden med en nem og enkel løsning, men som ikke selv ønsker at bruge ressourcerne internt til at sætte sig ind i de forskellige regler og love. Der er mange regelkrav til både faktura, renteberegning, inkassovarsel, gebyrer og frister, og fejl i dokumenter kan blive en udfordring, hvis man senere skal sende sagen til inkasso. Du kan læse mere om DokumentService her.
  • CPR-søgning. Med CPR-søgning kan vi hjælpe dig med at finde de rette kontaktinformationer på skyldneren. Du kan læse mere om mulighederne her.
  • Restslige ydelser. Desværre kan inkassosager ikke altid løses udenretsligt. Danske Inkasso har en lang række retslige ydelser, som du kan læse mere om her.
  • Udenlandsk Inkasso. Danske Inkasso tilbyder inkasso i Tyskland via vores søsterselskab i Flensborg. Derudover samarbejder vi med partnere på flere øvrige markeder. Du kan læse mere om vores inkassoydelser i udlandet her.

 

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?