Samarbejdspartnere

Der er områder, hvor andre har større ekspertise, end vi har. Derfor har vi også en række gode samarbejdspartnere, som vi benytter til gavn for vores kunder:

 

dannebrog

 

Autoriseret Inkassobureau Blaa RGB Transparent

Debitor Registret arbejder med kreditinformation og kreditvurdering af privatpersoner, og er i dag et af landets to største skyldnerregistre. Danske Inkasso benytter sig af Debitor Registrets KreditTjek, ligesom vi indberetter dårlige betalere til Debitor Registret. Læs mere om Debitor Registret her.

 

 RKI Inkassopartner Transparent

RKI er en del af Experian, og de er i Danmark mest kendt for deres registrering af dårlige betalere. Danske Inkasso anvender bl.a. AKS (Aktiv Kredit Sikring), der gennem en integration til vores inkassosystem giver os let adgang til information om dårlige betalere. Derudover registrerer vi ligeledes dårlige betalere i RKI.

RKI udfører ikke selv inkasso, og som kunde hos RKI kan du frit vælge blandt RKIs inkassopartnere, og her er Danske Inkasso et naturligt valg. Læs mere om RKI her.

 

German flag

 Schufa logo PNG Transparent

Schufa er den største kreditvurderingsvirksomhed på det tyske marked, og har informationer på 4,5 mio. virksomheder og +60 mio. private. Som partner kan vi levere kreditoplysninger på tyske forbrugere og virksomheder, ligesom vi også i Tyskland gennemfører indberetninger til Schufa. Besøg Schufa her.

 

 

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?