Om os

Om Danske Inkasso

Danske Inkasso blev stiftet i Oktober 2004. Målet var at levere inkassoydelser, der gør det muligt og økonomisk rentabelt at eftersætte alle sine fordringer – og det er det stadig! Forretningsmodellen er via udnyttelse af nettets muligheder at gøre det let og enkelt at oprette, igangsætte og følge sager, samtidig med at man som kunde hele tiden ved, hvad inkassoydelserne koster.

Danske Inkasso var et af Danmarks første online-inkassobureauer, og konceptet har i dag ført til, at vi med mere end 2000 kunder i dag er et af Danmarks førende inkassobureauer. Væksten har også betydet, at Danske Inkasso i 2012, 2013, 2014 og 2015 er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen. En bedrift, som vi håber, at vi kan gentage i 2016. 

 

 Gazelle2012 gennemsigt     Gazelle 2013 Transparent Lille  borsen gazelle neg XL 350px

                                                              

Siden vores etablering i 2004 har vi løbende udviklet forretningen, og hvor vi i 2004 kun arbejdede men udenretslig inkasso, så kan vi i dag hjælpe med hele processen fra rykker til fogedretssager. Vi betjener dagligt virksomheder i stort set alle brancher, og vi håndterer alle sagsmængder – uanset om man kun har én sag om året eller tusindvis af sager.


Danske Inkasso er et datterselskab under Intecredo International, hvilket betyder, at man enkelt og i et og samme system kan køre sager i flere lande. I november 2014 blev vores tyske søsterselskab Intecredo Inkasso GmbH stiftet. Intecredo Inkasso er beliggende ved havnefronten i Flensborg, hvorfra alle sager i Tyskland håndteres – både for danske og tyske kunder. Konceptet er det samme som i Danmark, og på det tyske marked tilbyder vi ligeledes BasisInkasso. Læs mere om Intecredo Inkasso GmbH her.

Partnere

Der er områder, hvor andre har større ekspertise, end vi har. Derfor har vi også en række gode samarbejdspartnere, som vi benytter til gavn for vores kunder. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?