Om Danske Inkasso

Danske Inkasso er blandt Danmarks førende inkassobureauer. Hvert år fører vi tusindvis af sager på vegne af vores mere end totusinde kunder – og det er med stor succes.

De fleste virksomheder og erhvervsdrivende oplever problemer med kunder, som ikke betaler udstedte fakturaer. Mange tilgodehavender afskrives efter endt rykkerprocedure, fordi inkassosager ofte er både dyre og tidskrœvende, men sådan behøver det ikke vœre.

Danske Inkasso’s målsœtning at gøre virksomheders inkassoprocedure nemmere, billigere og mere effektiv end nogen andre inkassoadvokater og –bureauer i Danmark.

 
Tilmeld dig Nyhedsbrev
Årsberetning 2013
Den 20. marts 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Danske Inkasso ApS. Et år som betegnes af bestyrelsen, som det bedste i Danske Inkassos historie, og særdeles tilfredsstillende.
Læs mere...
 
Indeksregulering 2014
Indeksreguleringen for 2014 udgør 70,00 kr. Abonnementsprisen for 2014 udgør således 2.150,00 kr. ekskl. moms.
Læs mere...
 
Gældende betingelser
Vores gældende betingelser har gennemgået den første revision siden etableringen. Revisionen er blandt andet affødt af den stigende porto; men også for at få strammet op på forskellige forhold.
Læs mere...
 
Danske Inkasso ApS | Munkehatten 9 | 5220 Odense SØ | Telefon 70 274 273 | Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.