Nye betingelser

Det nye sæt betingelser er udsprunget af et ønske om at få betingelser, der i et let forståligt sprog dækker alle vores produkter og ydelser. De nye betingelser er trådt i kraft pr. 1. januar 2016, og vi har nedenfor sat fokus på de væsentligste ændringer:

Ny EnkeltsagsService

Flere kunder har efterspurgt en ny type løsning til håndtering af en enkelt eller ganske få sager, hvilket vi har valgt at lytte til. For at man ikke skal foholde sig til flere typer betingelser, har vi indføjet produktet i de almene betingelser.

Prissætning

Vi har grundet Post Danmarks meget markante portostigninger set os nødsaget til at justere prisen på BasisInkasso. Samtidig oplever vi ofte spørgsmål om priserne på vores øvrige ydelser. For at gøre det så let og overskuleigt som muligt, ledsages betingelserne nu af et prisblad, der giver det fulde overblik over alle ydelser fra RykkerService og til retslige ydelser.

Ændrede vilkår for afdragsordninger

Håndteringen af afdragsordninger er fortsat en del af BasisInkasso. I afdragsperioden påløber der procesrenter, der dækkes af skyldner. I forbindelse med afdragsordninger er der en del administration, der sammenholdt med portostigningen medfører yderligere omkostninger. Derfor tager vi fremadrettet procesrenten ved afdragsordninger – dog max. 29,00 kr. pr. måned. Der vil fortsat IKKE tages noget fra hverken hovedfordring eller jeres pålagte renter og gebyrer, og det gælder KUN i de tilfælde, hvor der indgås en afdragsordning.

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?