Inkasso på udeståender i udlandet kan være en dyr affære. Også på det tyske marked gælder der andre regler for inkasso, og det kan ofte medføre uforudsete omkostninger. For at hjælpe de af vores kunder, der oplever fordringer i Tyskland, kan vi nu tilbyde en særdeles gunstig løsning til inddrivelse af fordringer i Tyskland.

I 2014 åbnede vores søsterselskab Intecredo Inkasso GmbH sit første kontor i Tyskland.  Konceptet er det samme som i Danmark: Med et BasisInkasso-abonnement i Tyskland undgår man som kunde ekstraregninger. For kun 299 Euro kan du oprette et ubegrænset antal sager, og ligesom i Danmark får du din fordring og gebyrer tilbage ubeskåret. Er du kunde i Danmark, så får du ydermere 20% i rabat på et tysk abonnement. Så det er ikke kun i Fleggaard og øvrige grænsebutikker, at du kan gøre en god handel i Tyskland!

Intecredo Inkasso GmbH er både medlem af den tyske inkassobrancheforening BDIU og den europæiske inkassobrancheforening FENCA. Besøg Intecredo Inkasso GmbHs hjemmeside her. Hvis du ønsker mere information om mulighederne med et abonnement i i Tyskland, kan du klikke her. Du kan også kontakte os ved at klikke her.

Hvad betyder de nye regler for udsendelse af rykkere og inkassovarsel?

Pr. 1. januar 2016 er portoen i Danmark steget. Den største stigning er på A-breve, der er steget fra 10 kr. til 19 kr. Stigningen på B-breve er noget mindre markant, og derfor kan man være fristet til at sende rykkere med B-post. Specielt i.f.t. den sidste rykker og fremsendelse af inkassovarslet er det dog ikke uden udfordringer.

Et korrekt inkassovarsel skal have en betalingsfrist på min. 10 dage. Et B-brev er op til 4 dage undervejs, og der omdeles ikke i weekenden. Derfor kan man opleve, at inkassovarslet er op til 6 dage undervejs, hvilket giver skyldner et meget kort tidsrum at reagere i. For at undgå, at man kommer i konflikt med god inkassoskik, anbefaler Danske Inkasso derfor vores kunder, at inkassovarslet altid sendes som A-post.

Post Danmark indfører pr. 1. januar 2016 en markant stigning på portoen. Det påvirker desværre både udsendelsen af rykkere samt inkassoskrivelserne. Dette sammenholdt med den generelle indeksregulering betyder, at BasisInkasso for at afspejle de øgede omkostninger pr. 1. januar 2016 stiger til 2.495,00 kr. Læs mere om BasisInkasso her

Som det første danske inkassobureau er Danske Inkasso i 2015 blevet medlem af den europæiske brancheorganisation for inkassovirksomheder, FENCA. Medlemsskabet har to formål: 1) Gennem vores internationale kontakter kan vi nu hjælpe vores kunder i langt flere lande 2) En del lovgivning påvirker både vores og vore kunders mulighed for at inddrive udeståender. Et godt eksempel fra 2015 er EUs Data Protection Act, der har betydning for udveksling af information ifm. inddrivelse. Gennem medlemsskabet i FENCA, der er repræsenteret i Bruxelles, kan vi varetage inkassobranchens og vores kunders interesser i Europa. Du kan læse mere om FENCA her

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?