Udenretslig inkasso

Udenretslig DK Transparent

Den udenretslige del dækker over følgende:

  • Inkassovarsel: Der er ikke et formelt krav til, hvor mange rykkere, man skal sende, før en sag overgives til inkasso. Der er til gengæld et ufravigeligt krav om, at der afgives et korrekt inkassovarsel, ligesom alle beregninger skal være korrekt udført, før sagen kan overgå til udenretslig inkasso. Du kan se et eksempel på et korrekt inkassovarsel her.
  • Inkassoskrivelse: Det er vigtigt at komme hurtigt igang, da alle erfaringer viser, at muligheden for at inddrive pengene mindskes over tid. Når du har oprettet en sag, sender vi indenfor 48 timer (og oftest væsentligt hurtigere) den første inkassoskrivelse til skyldneren. Så er procesen igang.
  • Telefonisk opfølgning: Den telefoniske opfølgning er en meget væsentlig og afgørende del af den udenretslige inkasso. Ofte har en skyldner gæld flere steder eller har svært ved at overskue fuld indfrielse. Gennem den telefoniske opfølgning har vi mulighed for at få prioriteret vores fordringer, ligesom vi kan finde den rette løsning, hvis hele fordringen ikke kan indfries på én gang. Vi håndterer både den telefoniske opfølgning samt eventuel mailkorrespondence med skyldneren som en fast del af vores udenretslige proces.
  • Afdragsordning, skyldnererklæring mv.: Såfremt skyldner ikke kan indfri den fulde fordring på én gang, indhenter vi en skyldnererklæring og etablerer en afdragsordning. Det sikrer dit krav, og hele administrationen er en del af dit abonnement.

 

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?