Kunde

in SERVICE

Velkommen til Danske Inkasso.

Som kunde hos Danske Inkasso kan du 24/7 oprette og følge dine sager. Du finder linket "Kundelogin" i øverste højre hjørne, hvor du kan få adgang til din personlige kundeportal. Portalen rummer også præsentationer, der hjælper dig igennem oprettelsesprocessen. Har du behov for personlig assistance, er du også velkommen til at ringe til os på 70 274 273.

Har du behov for hjælp til at sende rykkere?

Med Danske Inkassos RykkerService tilbyder vi en løsning, der sikrer, at dine rykkere sendes hurtigt og effektivt, og vi sikrer, at alle formalia er overholdt. Du har indflydelse på rykkerprocessen, og får du ikke din betaling, kan du med et enkelt klik vælge at sende den videre til inkasso. Du kan læse mere om RykkerService her.

Er du i tvivl om dine egne rykkere overholder gældende lovgivning?

Der er en del regler forbundet med at sende rykkere, beregne renter, tage rykkergebyrer og sende inkassovarsel. Med DokumentService tilbyder vi en løsning, hvor vi ser dine rykkerskrivelser igennem og sikrer, at de overholder alle regler. Du kan læse mere om DokumentService her.

Har du sager i Tyskland?

Gennem vores søsterselskab Intecredo Inkasso GmbH i Flensborg tilbyder Danske Inkasso nu BasisInkasso i Tyskland. Konceptet er på nær få regelforskelle det samme som i Danmark, og ligesom i Danmark betaler du et årligt abonnement. Normalprisen er €299,00, men benytter du BasisInkasso i Danmark, tilbyder vi 20% i rabat, så du kun betaler €239,00. Du kan læse mere om udlandsinkasso her, eller du kan besøge Intecredo Inkasso GmbH på www.intecredoinkasso.de.

Efterspørger du andre løsninger?

Uanset om du har behov for at vide mere om vores retslige ydelser, eller måske hellere vil have hjælp til CPR-søgninger, så finder du flere informationer om vores ydelser her.

Vi anvender cookies på Danskeinkasso.dk Vil du vide mere om cookies?